Contact

Speciale actie

Bent u geïnteresseerd in onze speciale actie ?
Vul dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !

Bedankt,
Het DistriTECH-team

Formuliergegevens worden niet opgeslagen

Onze merken

DistriTECH importeert en verkoopt in totaal een honderdtal gamma's landbouwmachines van 9 verschillende merken in heel België.

Verkoop

Joskin DistriTECH beschikt over een groot tentoonstellingsoppervlak in Soumagne, dat een representatief overzicht van het geïmporteerde materiaal geeft.

Ongeacht de streek waar u woont en het materieel dat u nodig hebt, vindt u altijd een dealer dichtbij uw thuis.

Mijn DistriTECH dealer

We nemen deel aan talrijke Belgische vakbeurzen. Breng ons een bezoek op onze stand om er de belangrijkste nieuwigheden te ontdekken.

Techniek

Met ons netwerk van dealers een steeds meer doeltreffende dienst en gespecialiseerde adviezen leveren. Inbedrijfstelling van complexe machines (ISOBUS, GPS, enz.). Dat zijn o.a. onze voorrangen.

Montage van MONOSEM zaaimachines, HARDI en EVRARD veldspuiten, voorbereiding van de Matrot machines, ombouw van uitrustingen op de RAUCH, SULKY en BREVIGLIERI strooiers, specifieke montage voor trekkers en QUICKE laders, voorbereiding en montageafwerking van de STRAUTMANN voermengwagens, uitkuilers en opraapwagens... zoveel taken die uitstekend worden uitgevoerd door ons team van monteurs.

Om contact op te nemen met de na-verkoop service, schrijf naar:

service@distritech.be

Reserveonderdelen

Online toegang tot het geïndividualiseerde onderdelenboek: voorraad, bestekken, bestellingen en levering van onderdelen. Tekeningen van de toebehoren en optionele componenten, afmetingen en commerciële referenties, tot het laatste detail.

Logistiek

Informatie voor transportbedrijven

Rue de Wergifosse 39
B-4630 Soumagne

Dienstregeling voor de lading:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot16:30

+32 (4) 377.35.45

logistique@joskin.com
1Dienst
+
9Specialisten
=
10Redenen om ervoor te kiezen

Shops