HARDI AgFiniti mobiele applicatie: uw bedrijfsgege-vens overal met u

2018-05-25 06:57:57

De gratis app AgFiniti Mobile synchroniseert op een iPad de gegevens die door een HARDI HC 8600- en HC 9600-spuitterminal zijn verzameld. Bij het verlaten van het veld heeft de gebruiker de gegevens, kaarten en rapporten op zijn iPad. Er is geen fysieke overdracht of internetverbinding vereist: de standaard HARDI HC-terminal WiFi-adapter wordt gebruikt, waarmee draadloze communicatie tot stand kan worden gebracht met behulp van de toegangspuntfunctie van een smartphone of iPad.

Het AgFiniti-programma is op de cloud gebaseerd. Het systeem biedt u de mogelijkheid om draadloze gegevensbestanden te verzenden en ontvangen vanuit de cabine: infor-matie over de operator, boerderij en perceel, specificaties, richtlijnen, limieten, enz. De operator heeft overal en altijd informatie over het hele bedrijf: dit helpt hem om de be-langrijkste beslissingen tijdig te nemen.

Het programma biedt ook ondersteuning op afstand. De gewasbeheerder, dealer of ser-vicetechnicus kan live rapporten op het scherm bekijken (kaarten en rapporten kunnen op de meeste AgLeader-schermen worden bekeken zonder dat desktopsoftware vereist is) om instelfouten helpen te vinden: iedereen kan zien wat er op een bepaald punt in het veld is gebeurd door operationele gegevens, variëteit-, toepassing- en apparatuurinfor-matie voor die specifieke locatie weer te geven.

Dit versnelt het oplossen van problemen en verhoogt daarom de werkelijke bedrijfstijd van de veldspuit.